2022. július 8-9-10.

Hogyan vehetek részt a Palotajátékokon?

Az alábbi tájékoztatóban a legfontosabb információkat foglaltuk össze, ezért érdemes átböngészni.


Felhívjuk Tisztelt Látogatóink figyelmét, hogy a jelenleg érvényben lévő szabályoknak megfelelően a fesztivál felnőttek számára csak védettségi igazolvánnyal látogatható. A 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a rendezvényen!

A rendezvény területe napi belépőjeggyel látogatható. A napi belépőjegy megvásárlásával az alábbi programokon vehet részt:

A királyi palota kiállításainak megtekintése, kosztümös tárlatvezetések, királyi konyha működés közben, középkori katonai tábor, középkori fegyver- és orvostörténeti bemutatók, történelmi hagyományőrző kézműves vásár, koncertek, középkori gyermekjátszóház a Parkszínpad mellett. A Salamon-torony kiállításainak megtekintése, kosztümös tárlatvezetések, táncbemutatók, fegyverbemutatók, lovagi ötpróba. A Királyi Borudvar különleges bor– és ételkínálattal várja Önöket, valamint színvonalas színpadi műsorokkal. Lakomázzon a királyokkal és fényes kíséretükkel! Pénteken és szombaton az esti fáklyás lovagi torna után régizene koncertek és táncház éjjel 2 óráig új helyszínen, a Palotaházban, a központi nagyparkolónál! A Parkszínpadon a rendezvény mindhárom napján koncertekkel és bábszínház előadásokkal várjuk Önöket.

A napi belépőjegy 14 év alatt ingyenes, 14 év felett 1.500 Ft. 

A lovagi tornákra külön belépőjegy váltása szükséges.

Felnőttjegy: 14 év felett
Gyermekjegy: 6-14 év között
6 év alatt: ingyenes

Kázmér lengyel király tornája
nyitott lelátó felnőtt: 2.000 Ft; gyermek: 500 Ft
fedett lelátó felnőtt: 3.000 Ft; gyermek: 1.000 Ft

I. Károly magyar király tornája (Ez egy esti lovagi torna, mely a pénteki és szombati napokon tekinthető meg 21 órától.)
nyitott lelátó felnőtt: 2.500 Ft; gyermek: 500 Ft
fedett lelátó felnőtt: 3.500 Ft; gyermek: 1.000 Ft

János cseh király tornája
felnőtt: 2.000 Ft; gyermek: 500 Ft

Figyelem! A Mátyás Király Történelmi Játszóparkba külön belépődíjat kell váltani!
Gyermek (2-18 év): 500 Ft
Felnőtt kísérő: 200 Ft


Jegyvásárlás

Online (lovagi tornákra érvényesek):


Az internetes jegyet (belépőjegy egy Önök által választott lovagi tornára) váltó látogatóinkat arra kérjük, hogy jegyüket nyomtassák ki, mert azt - a rendezvény jellegéből adódóan - az INFORMÁCIÓS PONTON és a lovagi torna pálya bejáratánál is fel kell mutatni! Együttműködésüket köszönjük! Kiemelt kedvezmény: internetes jegyvásárlás esetén a napi belépőjegyet ingyen biztosítjuk!

Helyszínen:

A belépőjegyeket készpénzzel, bankkártyával, illetve SZÉP kártyával lehet megvásárolni.

Információs térképünk a rendezvény helyszínén történő eligazodásban nyújt segítséget látogatóinknak: LETÖLTÉS


<< Vissza a hírek oldalra