2022. július 8-9-10.

Bemutatjuk: Maszk Bábszínház

Független színházunk hosszú évek óta a nyári nagyobb fesztiválok rendszeres fellépője. Előadásainkkal több mint 15 éve dolgozunk Visegrádon is.


Várregéket feldolgozó előadás-sorozatunkkal, a középkortól az újkorig vezetjük végig a nézőket, történelmi korokon, megismertetjük nagy királyainkkal, és a történelmi Magyarország vidékeivel a közönséget. Dramaturgunk nagy figyelmet fordít a történelmi hűségre. Jelmezes, élőszereplős, nagy figurás előadásunkban más-más bábtechnikával, szcenikával dolgozunk, hogy minél többet megmutathassunk a műfaj gazdagságából.


Felnőtteknek is kínálunk műsort: Borok, dalok… című előadásunkban régi vitézi énekek, verseket hallhatnak majd. Az Arany János évhez kapcsolódóan előadjuk a Pázmán lovag c.víg balladát is, ami egy visegrádi lovagi tornát mutat be. (5 éves kortól ajánljuk.) Az előadásokat korhű zenékkel (Kormorán), énekekkel adjuk elő. 

Nagyon szeretünk itt dolgozni, hiszen ez a rendezvény már hosszú évek óta az ország legszínvonalasabb rendezvényévé vált. Mindamellett érzelmi szálak is kötnek a városhoz, hiszen a történelmi hangulat, és gyönyörű táj mellett, bábtervezőnk, Havas Nelli is itt született.

További képek és információk

www.maszkaszinhaz.com

https://www.facebook.com/maszkbabszinhaz/?fref=ts


<< Vissza a hírek oldalra