2022. július 8-9-10.

Fontos információk látogatóink számára

Az alábbiakban a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra vonatkozó járványügyi rendelkezésekkel kapcsolatban teszünk közzé tájékoztatást.


A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok honlapján és Facebook oldalán korábban már tájékoztattunk arról, hogy a fesztivál felnőttek számára csak védettségi igazolvánnyal látogatható. A 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a rendezvényen.

A 2021. július 4-én, szombaton meghozott enyhítések kapcsán sokakban felmerült, hogy ez a tájékoztató már nem érvényes, hiszen a Kormány enyhített a megszorításokon. A szervezők természetesen folyamatosan kapcsolatban vannak a jogalkotóval annak érdekében, hogy a járványügyi rendelkezésekről naprakész információik legyenek. 

A Kormányzati Tájékoztatási Központ rendezvényünkre vonatkozó tájékoztatása alapján „a sportrendezvényeket, a zenés-táncos rendezvényeket és a zárt térben tartott, vagy az 500 főt meghaladó, szabadtéren tartott egyéb rendezvényeket továbbra is csak érvényes védettségi igazolvánnyal (kártya vagy telefonos applikáció felmutatása) lehet látogatni.”


<< Vissza a hírek oldalra