2020. július 10-11-12.

Utazz vonattal a Palotajátékokra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. július 12-14. között megrendezésre kerülő Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Nagymaros-Visegrád állomásra.


A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2019. július 11-én 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2019. július 15-én 24:00 óráig kell befejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegy mellé a rendezvényre szóló karszalag is felmutatásra kerül.

A karszalag felmutatásának elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.

Tájékozódjon az útvonalakról és a menetrendről a következő oldalon: https://www.mavcsoport.hu


<< Vissza a hírek oldalra