2020. július 10-11-12.

Hajóval a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra

Az idei hajózási szezonban rövidebb menetidőkkel, online jegyvásárlási rendszerrel, hétközi szárnyashajós utazások esetében pedig komoly kedvezményekkel várja az utazókat a MAHART PASSNAVE hajótársaság.


"Az idei év a MAHART Passnave életében az újjászületés éve, hiszen a tél során hat menetrendi hajót, két kis és egy zászlóshajót, valamint a 400 fős Budapest hajót is teljesen felújították. Minden menetrendi hajóban multimédia, ingyenes szélessávú wifi, új ülések, klimatizált utastér, valamint büfé várja a vendégeket. A rendezvényhajók a tavasz folyamán debütáltak, modern beltérrel. Ezek a hajók minden bizonnyal a Duna új ékkövei lesznek" - olvasható a hajózási társaság által kiadott tájékoztatóban.

Mindemellett hagyományos menetrendi hajóik kiszolgálják a kerékpáros turistákat is, így örömmel várják a kerékpáros vendégeket a fedélzeten. Online is lehet jegyet vásárolni a járatokra, ami akár 15%-os kedvezményt is jelenhet a vendégnek, arról nem is beszélve, hogy a jegy beszállásra jogosít, így az elővétellel elkerülhető a sorban állás.  A Mahart Passnave hajójegyei minden kikötővárosban számtalan egyéb kedvezményre is jogosítanak, ezek listája a menetrendben és a honlapon -  http://www.mahartpassnave.hu - is megtalálható.


De hogyan kapcsolódik a fenti hír a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokhoz?

Egyrészt úgy, hogy az idei évtől kezdve a szezonban napi rendszerességgel jár gyorshajó Visegrádra (valamint Vácra és Esztergomba), másrészt, aki menetrend szerinti szárnyas vagy Kis-dunaági kirándulóhajó járattal érkezik a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra (a három nap bármelyikén), annak a napi belépőjegyet térítésmentesen biztosítjuk.  (A lovagi tornákra külön belépőjegy váltása szükséges.)

Az indulási és érkezési időpontok megtalálhatóak itt: http://www.mahartpassnave.hu/hu/hajojaratok/dunakanyari-szarnyashajok/budapest-visegrad-esztergom

Ne feledjék, szárnyashajóval mindössze 60 perc "az élő középkor városa"!


<< Vissza a hírek oldalra