2019. július 12-13-14.

Együttműködés a MÁV Start Zrt-vel a Palotajátékok idején

A MÁV-START Zrt. a 2017. július 7-9. között megrendezésre kerülő „Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok” rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Nagymaros-Visegrád állomásra.


A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon,  2017. július 6-án 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást a rendezvényt követő napon, 2017.  július 10-án 24:00 óráig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy 100 km vagy annál rövidebb távolságra is igénybe vehető.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a belépőjegy felmutatásra kerül.

Menetjegyek ellenőrzése

A belépő bemutatásának elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet Belföld C. fejezet 3./b pontjában előírt pótdíjat is (kedvezmény jogosulatlan igénybe vétele miatt). << Vissza a hírek oldalra